Vstupenky na semifinále se Spartou zamíří zítra do prodeje

6. 3. 2024
Redakce

Slezský čeká domácí semifinálová bitva v MOL Cupu proti pražské Spartě. Ta se uskuteční ve středu 3. dubna od 18:00 na Městském stadionu v Opavě. Vstupenky si můžete zakoupit buď na samostatné utkání za jednotnou cenu 490 Kč nebo ve zvýhodněném balíčku společně s utkáním 20. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Kroměříží za 550 Kč.

PERMANENTNÍ VSTUPENKY A PŘEDNOSTNÍ NÁKUP

Držitelé permanentních vstupenek mají vstup na semifinále MOL Cupu s pražskou Spartou zajištěn prostřednictvím své permanentní vstupenky. Samotný prodej vstupenek na semifinále MOL Cupu bude probíhat od čtvrtku 7. března. Od tohoto data budou mít možnost si lístky zakoupit permanentkáři, kteří v rámci přednostního nákupu budou mít možnost získat navíc dvě vstupenky. Tuto možnost budou mít až do 15. března do 10:00.

ZVÝHODNĚNÝ BALÍČEK NA SPARTU S KROMĚŘÍŽÍ

Po skončení přednostního prodeje pro permanentkáře budou mít všichni fanoušci možnost si zakoupit balíček na utkání 20. kola F:NL s Kroměříží a také na semifinále MOL Cupu se Spartou za 550 Kč. Na Kroměříž se tak můžete dostat za pouhých 60 Kč Tento prodej bude probíhat od pátku 15. března od 16:00 do pátku 22. března do 16:00.

VOLNÝ PRODEJ VSTUPENEK

V případě, že některá místa zůstanou nevyužita, bude možné zakoupit od 22. března od 16:00 vstupenky pouze na utkání se Spartou, a to za cenu 490 Kč. Aby pak nedošlo k tomu, že se v sektorech domácího kotle budou nacházet hostující fanoušci, rozhodli jsme se vyjít vstříc domácímu kotli a distribuce vstupenek do těchto sektorů tak bude probíhat pouze přes zástupce domácího kotle. V případě zájmu o vstupenky do těchto sektorů se tak obracejte přímo na ně.

PRODEJNÍ MÍSTA

Veškeré vstupenky, ať už v přednostním nákupu pro permanentkáře, zvýhodněném balíčku nebo ve volném prodeji lze zakoupit on-line na webu Ticketportalu nebo fyzicky ve fanshopu v obchodním centru Breda & Weinstein.

ČASOVÁ OSA PRODEJE VSTUPENEK

7. března 16:00 - 15. března 16:00: Předprodej vstupenek na semifinále MOL Cupu pro permanentkáře

15. března 16:00 - 22. března 16:00: Prodej zvýhodněného balíčku na utkání s SK HS Kroměříž a AC Sparta Praha

22. března 16:00 - 3. dubna 18:00: Prodej volných vstupenek na utkání s AC Sparta Praha

VSTUPENKY DO SEKTORU HOSTŮ

Hosté budou mít pro toto utkání vyhrazeny sektory H1 a H2 a prodej vstupenek do těchto sektorů zatím probíhat nebude. Začátek prodeje vstupenek do sektoru hostů a samotný způsob prodeje bude koordinován s hostujícím celkem.

Ceník vstupenek na utkání s AC Sparta Praha

Vstupenky na utkání s AC Sparta Praha budou dostupné za jednotnou cenu na všechny tribuny a rovněž nebudou rozlišeny věkové kategorie.

Děti do 6 let však mají vstup ZDARMA, bez nároku na místo.

Jednotné vstupné490 Kč

Ceník balíčku na zápasy s SK HS Kroměříž a AC Sparta Praha

Jednotné vstupné550 Kč
Pro držitelé průkazu ZTP a ZTP/P platí i v tomto případě sleva 50%, nicméně vstupenku si mohou zakoupit pouze na pokladně ve fanshopu po předložení průkazu.


sdílet