#ZAOPAVU

14. 6. 2024
Redakce

Do nové sezony 2024/25 vstoupí Slezský s novým motivem. Ten ponese název #ZAOPAVU. Motiv pro novou sezonu navazuje na písničku Za Opavu od velkého opavského fanouška Diaze.

Nový motiv se propíše do kompletní komunikace klubu, když bude k vidění například v nových grafikách pro sociální sítě, ale také na sezonních permanentkách nebo nových dresech, které budou představeny při domácím utkání se Śląskem Wrocław, který je na programu v sobotu 6. července.

Důležitým prvkem celé komunikace pak bude také klubová orlice, která odkazuje na VĚRNOST, HRDOST a TRADICI a bude se propisovat zejména do grafické komunikace.

Kampaň ale není jen o grafickém znázornění. Těšit se můžete také například na více videoobsahu a mnoho dalších věcí. Věříme, že podobné aktivity pomohou vybudovat ještě větší propojení s klubem a městem.

MERCHANDISING A DRESY

V souvislosti s novým motivem se můžete těšit na celou novou kolekci klubového merche. Ta bude, stejně jako nové sady dresů, představena 6. července, tedy při utkání se Śląskem Wrocław. Některé drobné novinky vám pak představíme ještě o něco dříve, takže určitě nezapomeňte sedovat stránky fanshopu, kde je pro vás navíc aktuálně nachystána výrazná sleva na některé končící produkty.

PERMANENTNÍ VSTUPENKY

Nový design dostaly také permanentní vstupenky. Bližší informace o jejich ceně, prodeji a výhodách s nimi spojenými, vám pak přineseme již během nedělního dne.

NOVÁ GRAFIKA

Novou podobu dostane nejen veškerá komunikace na sociálních sítích, ale také plakáty či billboardy, zde vám přinášíme dva prvotní náhledy, na zbytek se můžete těšit již brzy, takže zůstaňte nalazeni

Diaz - Za Opavu prod. Stray Side a Lumír Knir


sdílet