Matouš Babka podepsal dvouletý kontrakt

3. 7. 2024
Redakce

Dvaadvacetiletý brankář Matouš Babka, který naposledy působil v Příbrami, podepsal v Opavě dvouletý kontrakt. Ve Slezsku podepsal smlouvu do 30. června 2026.

Mladého brankáře si velmi dobře mohou pamatovat zejména opavští fanoušci, jelikož právě při utkání v Městských sadech se Matouš Babka dostal do hry, když střídal zraněného Martina Melichara a v poslední minutě si naběhl na rohový kop, který hlavou poslal do tyče opavské brány.

,,Do Opavy jsem se strašně těšil. Klub sleduji již delší dobu a vím, že se v Opavě hraje dobrý fotbal. Angažmá ve Slezském je pro mě velká výzva. Aktuálně již za sebou mám první část přípravy a musím říct, že tvrdě makáme, což je samozřejmě dobře, protože z toho pak budeme těžit celou sezonu. Navíc mám za sebou už i první zápasy, takže zatím vše krásně šlape," uvedl po podpisu smlouvy Matouš Babka.

,,Matouš je mladý a perspektivní brankář. Zároveň má fyzické parametry i schopnosti na to, aby se dokázal prosadit a my věříme, že společně s Adamem Richterem vytvoří kvalitní brankářskou dvojici a budou se pod rukama Martina Vaniaka vzájemně posouvat," řekl místopředseda představenstva Martin Latka.

Matouši, hodně štěstí!


sdílet