Na Śląsk s fanzónou a novými dresy

5. 7. 2024
Redakce

Již zítra nás čeká domácí utkání s polským vicemistrem, Śląskem Wrocław. Výkop utkání je naplánován na 16:00 a celé utkání pak probíhá pod záštitou primátora Statutárního města Opavy, pana Tomáše Navrátila.

Vstupenky a permanentky

Vstupenky na zápas s WKS si stále můžete zakoupit online v síti Ticketportal a dostupné budou také v den utkání na pokladnách stadionu. Cena vstupenky je jednotná a je možná ji pořídit za 50 Kč. Výjimkou jsou pouze děti do šesti let, které mají vstup na utkání zdarma a samozřejmě také držitelé permanentních vstupenek na novou sezonu, tedy ročník 2024/25. Ti mají vstup na tento zápas zajištěn zdarma v rámci své permanentní vstupenky. Pokud tedy permici ještě nemáte, neváhejte a vyrazte v týdnu do fanshopu.

Vstupenky zakoupené online přes Ticketportal, si prosím vytiskněte.

Zakoupením vstupenky navíc podpoříte také dobrou věc, jelikož 15 Kč z každé prodané vstupenky poputuje na charitativní účely, konkrétně na účet klubového Nadačního fondu, přičemž následně poputují, po diskuzi se zástupci fanoušků, na konkrétní pomoc či projekt.

Vstupenky na utkání můžete zakoupit již nyní online zde.

Na co se můžete těšit

Pro návštěvníky bude navíc připravena také fanzóna, kterou najdete u UT za tribunou G. Připraveny pro vás bude například stánek klubového partnera, společnosti RITSCHNY kovošrot a sběrné suroviny, s.r.o., ve kterém si budete moci zasoutěžit například o brýle, kloboučky a další předměty a pro děti zde pak bude připraveno malování na obličej.

Těšit se pak můžete také na stánek Pe&Pa JEDE, kde pro vás budou připraveny nejen domácí limonády, ale také míchané drinky. Na malé umělé trávě za tribunou G pak budou k dispozici pro děti nejrůznější dovednostní stanoviště.

Součástí programu je pak také družební zápas fanoušků SFC a WKS, který bude předcházet odpolednímu duelu obou týmů. Na stadion tak můžete dorazit již po 13 hodině, jelikož toto utkání vypukne přesně ve 13:30.

Nové dresy

V rámci utkání dojde k odhalení nových domácích dresů pro sezonu 2024/25 a také představení některých nových produktů v rámci klubového merche.

Hned po výkopu utkání pak bude možné nové dresy zakoupit ve fanshopových stáncích a to dokonce se speciální slevou.

Harmonogram:

Otevření brány u Opavice: 13:00

Utkání fanoušků: 13:30 - 14:30 (hrát se bude 2x 25 minut)

Otevření fanzóny a všech vstupů na stadion: 15:00

Slezský FC Opava - WKS Śląsk Wrocław: 16:00 - 18:00

Uzavření posledních stánků u vstupu od Opavice a stadionu: 19:00

Plán stadionu



sdílet