Nové domácí dresy pro sezonu 2024/25

6. 7. 2024
Redakce

S blížícím se startem nového ročníku představujeme nové dresy, ve kterých odehrajeme následující sezónu.

I v této sezoně budeme oblékat dresy značky Nike, které nám dodává společnost 11teamsports a dres je vyroben ze 100 % z recyklovaného materiálu. Domácí zápasová sada bude složena ze žlutomodrého dresu dresu a modrých trenek a žlutých štulpen. Nová bude také venkovní sada, která bude představena v následujících týdnech.

Na všech sadách pak bude použit klubový font pro jména a čísla, stejně jako pro veškeré doplňující klubové texty. V číslech bude opět vyříznuta zkratka SFC. Novinkou je sezónní motiv #ZAOPAVU, který se propisuje nejen do klubové komunikace, ale také na samotný dres. Je tak k vidění v modrém cípu na přední straně dresu, konkrétně na pravém rameni.

Po kratší odmlce se pak na dresy vrací větší množství pruhů. V přední části dresu tak jsou k vidění celkem čtyři modré pruhy, které odpovídají počtu modrých pruhů v klubovém logu.

Neodmyslitelnou součástí dresu pak je již tradičně také logo Statutárního města Opavy, které je k vidění na přední straně dresu.


Domácí dresy je už nyní možné objednávat na eshopu ZDE. Od neděle je pak bude možné také zakoupit přímo ve fanshopu v OC Breda. Zakoupit bude možné jak kompletní zápasový dres, tak také fanouškovský dres, který je totožný jako zápasové dresy A mužstva, pouze na nich nejsou reklamy klubových partnerů.


sdílet