Vstupenky na Vlašim jdou do prodeje

12. 7. 2024
Redakce

Vstupenky na utkání 1. kola Chance Národní Ligy proti Vlašimi míří do prodeje. Výkop nové sezóny je naplánován na pátek 19. července v 18:00. Současně si můžete koupit také vstupenky na utkání s Brnem, které se uskuteční hned následující týden, a to rovněž v pátek, tedy 26. července od 18:00.

Tři víkendy, tři domácí utkání v řadě! Slezský vstoupí do ročníku 2024/2025 domácím utkáním s Vlašimí. Přijďte si proto užít společně úvod nové sezóny přímo na Stadion v Městských sadech!

Vstupenky na utkání je možné zakoupit od pátku 12. července online na webu Ticketportalu nebo ve fanshopu během jeho otevírací doby. Vstupenky pak bude možné zakoupit také v den utkání na pokladnách, nicméně již za vyšši ceny než v předprodeji.

Do prodeje pak míří ve stejný čas také vstupenky na utkání s brněnskou Zbrojovkou, se kterou se na domácím stadionu utkáme přesně o týden později, tedy v pátek 26. července, rovněž od 18:00.

Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P mají na vstupenky slevu 50%, nicméně tyto vstupenky je možné zakoupit pouze osobně ve fanshopu v OC Breda & Weinstein nebo v den utkání na pokladnách stadionu. Děti do 6 let věku mají vstup na stadion ZDARMA, nicméně bez nároku na místo.

Zároveň doporučujeme, abyste si při nákupu online vstupenku vytisknuli. Předejde se tak špatnému načtení čárového kódu u některých typů mobilních telefonů.

Ceník jednorázových vstupenek – předprodej

Jednotné vstupné
Tribuna A 120 Kč
Tribuny F, G, H 100 Kč
Zlevněné vstupné (OSOBY VE VĚKU 65+, DĚTI DO 15 LET, STUDENTI S ISIC)
Tribuna A 100 Kč
Tribuny F, G, H 80 Kč

Ceník jednorázových vstupenek – den zápasu

Jednotné vstupné
Tribuna A 160 Kč
Tribuny F, G, H 140 Kč
Zlevněné vstupné (OSOBY VE VĚKU 65+, DĚTI DO 15 LET, STUDENTI S ISIC)
Tribuna A 130 Kč
Tribuny F, G, H 110 Kč

Držitelé průkazu ZTP a ZTP/P mají slevu 50%.

Děti do 6 let věku mají vstup na stadion ZDARMA, nicméně bez nároku na místo.


Plán stadionu


sdílet