S béčkem Slavie se utkáme v Hlučíně

24. 9. 2024
Redakce

Stadion v Městských sadech je kvůli ničivé povodni do konce podzimní části neobyvatelný. Z toho důvodu musel klub najít náhradní řešení.

Na Slezský čekají, kromě odloženého utkání s Prostějovem, také další dva domácí zápasy. Konkrétně utkání s rezervou pražské Slavie a také s ostravským Baníkem. To nejbližší, kterým je utkání s B-týmem pražské Slavie, sehrajeme na Městském stadionu Lumíra Kota v Hlučíně. Utkání je na programu v neděli 6. října od 14:00.

„Hlučín je od Opavy vzdálen přibližně nějakých 25 kilometrů, takže nás těší, že se podařilo najít stadion v blízkosti Opavy a věříme, že si fanoušci najdou cestu a dorazí nás podpořit.,“ uvedl předseda představenstva Tomáš Hůlovec.

V řešení jsou pak aktuálně také zbylé dva zápasy, tedy s béčkem Baníku a Prostějovem, přičemž odložené utkání s Prostějovem se s největší pravděpodobností odehraje rovněž v Hlučíně. Pro duel s Baníkem Ostrava "B" se náhradní stadion ještě hledá.

Zároveň bych chtěl jménem klubu poděkovat také LFA, jmenovitě pak výkonnému řediteli Tomáši Bártovi, že se dorazil do Opavy podívat a prošel a zkontroloval si společně s námi také stadion v Hlučíně. V neposlední řadě bych pak chtěl velmi poděkovat také Hlučínu, který nám velmi rychle vyšel vstříc a jejich přístup byl naprosto skvělý.," dodal Tomáš Hůlovec.

INFORMACE PRO FANOUŠKY

Aktuálně řešíme například otázku distribuce lístku na utkání a další provozní záležitosti spojené s utkání s béčkem Slavie. Veškeré potřebné informace, včetně dopravních spojení, parkovacích míst, plánku stadionu a dalších podstatných věcech Vám přineseme v průběhu víkendu a na začátku příštího týdne.


sdílet