Vstupenky na Baník míří do prodeje

Předevčírem
Redakce

Od pondělních 14:00 bude možné zakoupit vstupenky na páteční utkání s rezervou ostravského Baníku, které se uskuteční v pátek 25. října od 18:00 na Stadionu v Jiráskově ulici v Jihlavě.

Chápeme, že hrát toto utkání v Jihlavě, není pro fanoušky ani zdaleka ideální, nicméně vzhledem k aktuální situaci bohužel neexistovala jiná reálná varianta. I tak věříme, že si cestu na utkání najdete Z toho důvodu pak také klub vypraví pro fanoušky autobus za velmi výhodných podmínek.

Informace k výjezdu autobusem

Do Jihlavy bude vypraven pro fanoušky autobus, přičemž cena zájezdu činní 150 Kč a v této ceně již je zahrnuta také vstupenka na utkání. Zájezd je možné si zakoupit v Grind Sport Baru Růženka, kde bude probíhat také celkový prodej vstupenek na utkání.

Odjezd autobusu proběhne v pátek 25. října ve 13:30. Detailnější informace budou sděleny při nákupu zájezdu. V případě většího zájmu o zájezd, bude klub řešit možnost přidání druhého autobusu.

Informace ke vstupenkám

Permanentkáři mají na utkání vstup zajištěn na základě své permanentní vstupenky.

Prodej vstupenek na páteční utkání pak začne v pondělí 21. října ve 14:00. Vstupenky bude možné zakoupit v Grind Sport Baru Růženka každý všední den od 14:00 do 22:00. Aktuálně budou vstupenky dostupné pouze v předprodeji. O možnosti zakoupení vstupenek na pokladně v den zápasu bude klub případně informovat.

Vstupné
V předprodeji
70 Kč
Na místě
100 Kč
Zlevněné vstupné (OSOBY VE VĚKU 65+, DĚTI DO 15 LET, STUDENTI S ISIC)
V předprodeji
50 Kč
Na místě
80 Kč




sdílet