Dorostenecké týmy U19 i U17 dokázaly uspět na hřišti Třince

29. 4. 2024
Redakce

Devatenáctka dokázala zvítězit na půdě houževnatého Třince. Sedmnáctka ve svém utkání také uspěla, když rozhodla v poslední desetiminutovce.

FK Třinec U19 - Slezský FC Opava U19 0:2 (0:1)

Branky: - 7. Hendrych, 88. Blatný

ŽK: Horniak, Jež - Kokeš

Třinec: Miltner - Klocek, Brzezina, Proboszcz, Nesvadba, Horniak, Čmiel, Nguyen, Staszko, Jež, Macko

Opava: Kramář - Hendrych, Hejhal, Buchta, Cileček (70. Endrych), Hendrych, Kokeš, Mrovec, Vladař (82. Baar), Blatný, Pecník (70. Prohászka)

,,V poslední době nám to příliš nelepí, a to v tom smyslu, že kolikrát můžeme rozhodnout utkání mnohem dříve. Nelíbila se mi především pasáž v prvním poločase, kdy byl Třinec lepším týmem a my jsme si koledovali o vyrovnání. Myslím, že nyní už nastal čas jít cestou mládí, tak abychom se postupně připravovali na další sezónu," řekl trenér František Metelka.

FK Třinec U17 - Slezský FC Opava U17 1:2 (0:1)

Branky: 76. Strokosz - 34. Jančík (penalta), 82. Gomola (vlastní)

ŽK: - Oravec, Masopust, Kropáček

Třinec: Pyszko - Waclawek (65. Sikora), Postuwka, Gomola, Babilon (18. Pilch), Folvarčný (65. Dudys), Pawliska (65. Strokosz), Konderla, Polášek, Sikora, Polok (50. Wawracz)

Opava: Brindžák - Novotný, Faldýn, Prohászka, Jančík, Strnadel (40. Kropáček), Oravec, Tkaczyk (46. Šlupina), Bolík (86. Kovalčík), Kožík, Masopust (72. Jašek)

,,Jediné co z dnešního zápasu můžeme brát je konečný výsledek. Náš výkon nebyl dobrý a ve spoustě momentech to bylo z naší strany velmi profesorské. Z toho se do závěrečné fáze sezóny musíme stoprocentně poučit, protože s takovým přístupem a výkonem, nemůžeme pomýšlet na celkové vítězství v soutěži," uvedl k utkání trenér Jakub Swiech.

sdílet