Na Slezský čeká zápas s rezervou ostravského Baníku

24. 10. 2024
Redakce

Domácí zápas s ostravským Baníkem nakonec nalezl své dějiště až na Vysočině. Duel dvou slezských rivalů se tak odehraje v Jihlavě.

Opavští mají za sebou nepovedený duel na hřišti favorita ze Zlína, ve kterém padli 3:0. Slibný výkon především z prvního poločasu na venkovní body nestačil a ševci tak slavili další výhru.

Béčko Ostravy se na nadcházející duel naladilo vítězně, když dokázalo vyzrát na rezervu Slavie, kterou na jejím hřišti porazilo 3:1. Výběr trenéra Dvorníka se však nějakou závratnou formou pyšnit nemůže, jelikož se aktuálně nachází na 13. místě se stejným bodovým ziskem. Na Opavu tak ztrácí pět bodů.

Ostravané mají na svém kontě čtyři výhry, když v úvodu sezony dokázali porazit Táborsko a Varnsdorf. Poté však přišla série šesti porážek v řadě, kterou přerušila až výhra na hřišti Žižkova. Ke čtyřem výhrám pak Dvorníkova družina přidala ještě jednu remízu z prvního kola proti B-týmu Sparty.

V ofenzivě se Baník může opřít zejména o duo Kašpárek, Komljenovič. Ti mají na svém kontě čtyři přesné zásahy. Ostravu však tlačí bota především v defenzivě, jelikož mají na svém kontě 28 inkasovaných branek, což z nich dělá nejhorší tým v celé soutěži v rámci statistiky obdržených branek.

Utkání 14. kola Chance Národní Ligy je naplánováno na pátek 25. října od 18.00 na Stadionu v Jiráskově ulici v Jihlavě.


sdílet