Novým partnerem SFC je Rinatsport

20. 1. 2023
Redakce

Královehradecká značka Rinatsport se nově stala partnerem Slezského FC.

Slezský FC navazuje spolupráci s eshopem Rinatsport, který se stane hlavním dodavatelem zdravotnického materiálu, iontových nápojů a dalšího vybavení.

„Jsme především dva kamarádi, kteří se v oblasti fotbalu pohybují celý život. Michal Ondráček za produktovou část směrem k brankářům a klientům. Já pak především jako jednatel firmy, který zajišťuje komunikaci s dodavateli, přepravu a podobně. Rinatsport jsme založili asi před osmi lety bez toho, aniž bychom věděli, co přesně od toho očekáváme a kam to chceme dotáhnout. Postupně jsme se přes distribuci rukavic a oblečení značky Rinat staly firmou, která se umí pro sportovní kluby postarat o vše potřebné - od zdravotnických potřeb, jako je jsou tejpy nebo keleny, přes tréninkové pomůcky, až po iontové nápoje a vybavení hřiště," řekl jednatel společnosti Jaroslav Jindra.

„S nabídkou spolupráce nás oslovil pan Václav Sigmund s tím, že hledá partnera právě v oblasti, ve které se pohybujeme. Opava je pro nás vzdálenější kraj a právě proto jsme se rozhodli jít do takové spolupráce, abychom se proslavili i mimo náš kraj (úsměv). Líbilo se nám, jak jednání probíhala a jakým způsobem klub nad těmito věcmi přemýšlí. Rádi bychom tak využili partnerství s SFC Opava právě pro to, abychom ukázali, jaký přínos naše služba má, a že jí mohou využívat všechny sportovní týmy, které řeší podobné problémy. To znamená, že tráví mnoho času hledáním sportovních pomůcek, které následně musí objednat na deseti různých místech a na účtárnu tak předávají stovky faktur. Naše služba spočívá v tom, že jsme jediný kontakt, který klub potřebuje. Klub nám pouze sepíše veškeré své potřeby a my vše zařídíme a zašleme - jedna faktura, jedno poštovné a vše v jeden domluvený termín," uvedl Michal Ondráček, produktový manažer Rinatsportu.

„Při stále probíhající optimalizaci vnitřních procesů klubu jsem zjistil, že neexistuje žádný smluvní dodavatel, který by dokázal zabezpečit klub lékařskými potřebami, sportovními pomůckami nebo dalším potřebným zbožím tohoto typu. Apeloval jsem tak na obchodní úsek, abychom do jarní části sezony zajistili spolupráci se společností, která nám bude umět všechny tyto potřeby vyřešit a zároveň to bude pro klub i finančně zajímavé. Všechny tyto parametry splňuje ambiciózní značka Rinatsport, ve které jsme našli zajímavého partnera nejen pro dospělý fotbal, ale také i pro naši mládež, což je o to cennější," okomentoval novou spolupráci předseda představenstva SFC, Lukáš Petřík.


sdílet