Slezský ve třetím utkání přípravy vyzve Považskou Bystrici

19. 1. 2023
Redakce

OPAVA - Slezský se v rámci přípravy na jarní část sezony podruhé představí na umělé trávě v Kylešovicích. Po výhrách nad Chrudimí a Valašským Meziříčím vyzve tentokrát Považskou Bystrici.

Slezský sehrál doposud dvě přípravná utkání. K úplně prvnímu vyjeli hráči do Chrudimi, kde po vlažném úvodu nakonec zvítězili 1:3 po brankách Helebranda, Kadlece a Buchvaldka. Ve druhém utkání s Valašským Meziříčím dostali prostor se ukázat novému trenérovi především mladí hráči a hráči, kteří jsou v Opavě na testech. I tento duel Slezský opanoval, když zvítězil 7:0.

Zítřejší soupeř, MŠK Považská Bystrica, se aktuálně nachází s 22 body na 10. místě slovenské druhé ligy. V rámci zimní přípravy pak Bystrica sehrála již čtyři přípravná utkání. Před koncem roku odehrála utkání právě s SFC (1:3), Kvítkovicemi, se kterými vyhráli 6:2, a Žilinou, se kterou padli 0:3. V posledním utkání pak Bystrica před týdnem remizovala s prvoligovým Rožumberokem 1:1.

Slezský s Považskou Bystricí v poslední době sehrál dvě utkání. První sehráli opavští fotbalisté v rámci letní přípravy, kdy s Bystricou remizovali. Druhý zápas pak sehráli po skončení podzimní části sezony, kdy na Slovensko odcestovala sestava složena převážně z odchovanců. V tomto utkání Slezský vyhrál 1:3 po brankách Rataje, Dostála a Krömera.

Přípravné utkání s MŠK Považskou Bystricou má výkop na umělé trávě v Kylešovicích v sobotu 21. ledna od 11:00. Vstup na utkání je zdarma a k dispozici bude také stream.


sdílet