Slezský čeká v dalším domácím utkání Vlašim

17. 3. 2023
Redakce

​OPAVA - Slezané v uplynulém kole vyválčili v Drnovicích proti domácímu Vyškovu bod za remízu 1:1. Tu svou čtvrtou brankou v sezoně vystřelil Kopečný. Slezský nyní čeká domácí souboj s devátou Vlašimí.

Slezský na úvod jara zapsal dvě remízy. Nejprve na domácím hřišti ztratil vedení, až v samotném závěru, s rezervou Sigmy Olomouc, v Drnovicích pak na konci utkání dokázal zásluhou Kopečného vyrovnat a odvézt si tak bod. V Drnovicích si navíc svůj opavský ligový debut odbyl Australan Thomas Whiffen.

„Vlašim v posledním utkání dokázala naplno bodovat, když porazila rezervu pražské Sparty. Nachází se v dobrém rozpoložení, jelikož se díky výhře dostala ze složité situace. To samé chceme i my. V domácím zápase chceme jednoznačně vyhrát a připsat si plný počet bodů, což se nám zatím na jaře nepodařilo. Tento zápas je na to ideální. Samozřejmě vnímáme kvality soupeře, a proto se na něj musíme po všech stránkách připravit, abychom kýžené tři body získali,“ uvedl k utkání trenér Peter Hlinka.

Vlašim se aktuálně vyskytuje na devátém místě ligové tabulky se ziskem 21 bodů. Na úvod jara sice padla v Líšni 0:2, nicméně reparát s rezervou pražské Sparty však v domácím prostředí zvládla výborně, když zvítězila 3:0.

Ofenzivě týmu trenéra Hyského velí jedenáctigólový Suchan. Po čtyřech brankách pak shodně přidali Svoboda se Smejkalem.

Vlašim před startem jarní části FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY posilovala o ligové hráče, které přiváděla na hostování. Ze Slavie dorazilo duo Biegon, Šimeček, z Bohemians posílili o Valu s Vilotičem, a z Teplic ve Vlašimi hostuje Jakub Křišťan.

Utkání 19. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY je v Městských sadech na programu v sobotu 18. března od 15:00.


sdílet