Informace pro fanoušky před utkáním s Varnsdorfem

27. 5. 2023
Redakce

Poslední utkání letošního ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY je tady a Slezský v něm narazí v domácím prostředí na Varnsdorf. Výkop utkání je na programu v neděli 28. května v 17:00. Vyrazte podpořit opavské fotbalisty v boji o setrvání v soutěži!

INFO:

1) Ve spolupráci se společností Smurfit Kappa jsme si pro vás připravili nosiče na pivo. Rádi bychom vás požádali, abyste nosiče po skončení utkání nechali u stánků s občerstvení, aby mohly být použity i při dalších utkáních.

2) Vstup na utkání je pro všechny fanoušky zdarma! Nicméně je nutné mít platnou vstupenku. Tu si můžete zajistit právě skrze Ticketportal, případně je možné si ji vyzvednout na pokladnách přímo před utkáním.

3) Pro fanoušky, kteří dorazí ve žlutém, bude přichystáno 200 piv zdarma, které budou k dispozici u dvou stánků, které budou jasně označeny (jeden u vstupu od Opavice, druhý u vstupu od Střelnice).

4) Vzhledem k tomu, že ve stejný čas jako utkání s Varnsdorfem, se odehraje také basketbalové utkání v nedaleké hale mezi BK Opava a Děčínem, rádi bychom tímto vyzvali všechny fanoušky, kteří mají v plánu na zápas dorazit autem, aby tak udělali s dostatečným předstihem, jelikož kapacity parkovišť v okolí jsou omezené. Bohužel nebylo možné ani jedno z utkání přesunout, jelikož 30. kolo FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY má jednotný začátek všech utkání, utkání BK Opava je pak přenášeno televizí.

OTEVŘENÍ STADIONU V MĚSTSKÝCH SADECH

Zápas s Varnsdorfem má výkop naplánován na 17:00, brány Městského stadionu se tedy otevřou tradičně hodinu před utkáním, tedy v 16:00.

PARTNER UTKÁNÍ A POLOČASOVÁ SOUTĚŽ

Stejně jako při ostatních utkáních, také při zápase s Varnsdorfem se můžete těšit na poločasovou soutěž s partnerem utkání. Tím je tentokráte společnost 11teamsports. Chyťte o poločase míč a dorazte soutěžit o zajímavé ceny s partnerem utkání.

ŽLUTOMODRÁ OPAVA

K dispozici bude také zápasový magazín ŽLUTOMODRÁ OPAVA, který bude možné zakoupit na pokladnách při vstupu na stadion a také u hostesek roznášejících občerstvení po tribunách. Můžete se v něm těšit například na rozhovor se V části INSIDER se pak můžete těšit na rozhovor s fyzioterapeutem opavského týmu a velkým fotbalovým nadšence, Petrem Stuchlíkem. Cena magazínu je 20 Kč.

OBČERSTVENÍ NA STADIONU

Ve stáncích s občerstvením bude znovu možné, stejně jako v předešlých utkáních, platit kartou. K dispozici bude znovu i cigáro v housce a také bagety s kuřecím masem. Některé pochutiny budou navíc znovu roznášeny i přímo na tribuny.

FANSHOP

Již tradičně pro vás bude otevřen kamenný fanshop v hlavní tribuně. K dispozici bude také prodejní stánek u Opavice mezi tribunami A a G a v průběhu utkání pak bude možné zakoupit vybrané produkty také na tribuně, kam budou prodejci roznášeny.

VSTUPENKY/PERMANENTKY

Permanentkáři mají vstup na utkání zajištěn v rámci své permanentní vstupenky a mají také garantováno své místo.

Vstup na utkání je pro všechny fanoušky zdarma! Nicméně je nutné mít platnou vstupenku. Tu si můžete zajistit právě skrze Ticketportal, případně je možné si ji vyzvednout na pokladnách přímo před utkáním.

U vstupů na stadion budou jasně vyznačeny vchody, které budou vyhrazeny pro permanentkáře a majitele lístků, kteří si je zajistili v předprodeji. Samostatné pokladny pak budou vyznačeny pro fanoušky, kteří budou chtít zakoupit lístky v den utkání na pokladně.

V případě, že někdo z permanentkářů u vstupu bude mít problém s nefunkční permanentkou, využijte prosím fanshop, kde vám pomohou tento problém vyřešit.

MAPA AREÁLU



sdílet